Balders Hage

Snygga textilier
[Foto: Hemmakatten]

Balder Hage Diversehandel heter dagens inspirationskälla men det är sannerligen inget diverse med denna butik. Härliga prylar så långt ögat kan nå. Välfylla, färgkoordinerade hyllor. Fräscha, klassiska textilier. Doftljus, underbara tvålar, snygga förvaringsboxar och postlådor i plåt. Glasburkar, romantiska lampor och mycket mycket mer. Jag gillar verkligen Balders Hage och hittar alltid något som får följa med hem. Det är nämligen väldigt lätt att shoppa i denna butik. Inte bara för det söta sortimentet utan också för prissättningen. Här är prisvärt och det går att göra riktiga fynd! Jag får lite Madicken-känsla i butiken. Och gillar du märket Nyblom & Kollén har du kommit rätt. Stora delar av deras produktion säljs hos Balders Hage, både i butiken och i webbshopen.



[Foto: Hemmakatten]

Idag har jag valt ut några inredningsdetaljer som jag gillar. De går i marint tema. Är fortfarande inspirerad av sjöstaden Karlskrona ;) Randigt, rutigt, blått, vitt och rött står i fokus. Men oroa dig inte, jag har fler bilder att bjuda på, självklart kommer det en del rosa och andra fina pastelliga saker. Men den som väntar på något gott...!

Balders Hage har butik i Göteborg och Alingsås. Hittills har jag bara besökt den i Göteborg men är verkligen sugen på att se hur den andra ser ut. Säkert lika trevlig den också. Butiken har en rolig blogg på nätet samt en webbshop där hela sortimentet finns till salu. Kolla in själv får du se.




[Foto: Hemmakatten]

© COPYRIGHT 2010 Hemmakatten

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0