Fredagsfavoriter

Mat & Dryck: Den här söta cheesecake-tårtan med passionsfruktsgelé skulle passa perfekt på påskbordet. Tänk dig denna med en gullig liten prydnadskyckling på. Hos Elle Mat & Vin hittar du receptet.
 
Inredning: Jag spanar då och då in olika soffmodeller. Just nu gillar jag den klassiska Howard-modellen. Gillar att den även finns som svängd variant, lättare att kommunicera då om man sitter några på rad. Det finns många fina inspirationsbilder hos Sköna hems galleri.
 
Mode & Skönhet: Den här sköna ponchon i jersey är precis min stil. Mjuk, grå och bekväm. Och ändå känner man sig fin i den. Lexington står för designen och den väcker verkligen habegäret. 
 
Grönt: En vacker bukett med blommor förgyller vilken dag som helst. Uppskattas alltid. Ett av de säkraste korten om du frågar mig. Trevlig uppvaktning som fungerar vardag som fest.
 
Musik: Min favoritlåt från årets melodifestival som är perfekt energihöjare under träning är Molly Pettersson Hammar och I´ll be fine. Vilken fantastisk röst hon har den coola Molly!

Kommentarer
Postat av: Inger

Ser framemot fredagsfavoriter varje vecka.

2015-03-20 @ 08:58:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0