Gratinerad getost

[Foto: Hemmakatten]
 
För ett tag sedan gjorde jag en god förrätt; gratinerad getost. Jag skar en bit som jag ringlade flytande honung över. In i ugnen på ca 200 grader i 5-10 minuter. Sedan lade jag upp getosten på en bädd av ruccola samt hade några hackade valnötter över, samt ett halvt fikon som tillbehör. Fikonet var naturellt men även det kan bakas med i ugnen. Riktigt gott. Men det räcker med en liten bit getost då smaken är ganska mäktig och osten i sig mycket mättande.
 
© COPYRIGHT 2015 Hemmakatten
Om du vill låna mina bilder, fråga gärna först men kom framför allt ihåg att ange källa och länka till Hemmakatten!

Kommentarer
Postat av: CJ

Dör vad gott!

2015-01-20 @ 19:44:38
URL: http://cjs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0