Lammfilé med getoskräm

[Foto: Hemmakatten]
 
Lagade en riktigt god middag igår om jag får säga det själv. Ugnstekt lammfilé insmord i olivolja och herbes des provence och till det små helstekta potatisar, grönsallad och två såser; den ena gjord på köttsaften med grädde och svartavinbärsgelé, den andre en kall chevre- och crème fraichesås med ugnsrostade morötter. Det blev en höjdare faktiskt och ännu bättre att det fanns över så att det räckte även till dagens middag. 

Gårdagens middag innehöll dock lite mer än dagens för att det var påskdagen och vi ville göra det lite extra trevligt. Det blev ett mousserande vin (Chapel Hill) och laxröra på småknäcke. Röran bestod av finhackad gravad lax, creme fraiche, stenbitsrom och dill. Gott!
 
[Foto: Hemmakatten]
 
© COPYRIGHT 2015 Hemmakatten
Om du vill låna mina bilder, fråga gärna först men kom framför allt ihåg att ange källa och länka till Hemmakatten!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0