Fredagsfavoriter

Mat& Dryck: Lax är nyttigt och gott i de flesta former. Här i ugnstekt form eller tillsammans med pastasallad. Femina bjuder just nu på flera goda recept där lax är huvudingrediensen, exempelvis en laxpaj.
 
Inredning: Inredningsbutiken Artilleriet har öppnat en syskonbutik; Artilleriet - The Kitchen som fokuserar på allt som hör köket till vad gäller husgeråd, textilier, snygga matbord och annat som behövs och används i köket och i vardagen. Gick förbi den nya butiken på Magasinsgatan 19 under en tidig morgonpromenad och det finns mycket som lockar!
 
Inredning: Vaser eller flaskor kan man inte få för många av. Väldigt bra att bilda stilleben med, bara som de är eller med en grönskande kvist eller blomma i. IKEA har många till bra priser. Även på loppisar och second hand är det lätt att göra fina fynd.
 
Mode: Denim och jeans är det stora i vår. Här kommer några inspirationsbilder från Chloés visning. Du hittar fler hos ELLE.s jeansbibel. Modekedjorna har så klart gjort sina egna varianter så det går att hitta sin egen stil här hemma.
 
Trevlig helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0