Lax med kall sås
[Foto: Hemmakatten]
Gårdagens middag som gjordes och avnjöts mellan de två åttondelsfinalerna i VM-fotbollen, det gäller att hålla schemat nu, ;) kändes fräsch och god. Finns det något bättre än färskpotatis? Ärligt talat, jag kan äta hur mycket som helst. Två tinade laxskivor åkte in i ugnen på 220 grader i ca 20 minuter. Jag hade på lite olivolja, salt, vitpeppar och färsk dill. Den kalla såsen består av 2 dl crème fraiche, 1 tsk fransk senap, 2-3 msk färsk dill, saften från en halv citron, lite honung och salt. Och som sagt färskpotatis. Dessutom plockade jag grönkål från landet som jag fräste lätt i pannan med olivolja med salt och peppar. Dock är detta ingen grönsak som smakmässigt tilltalar mig, men roligt ändå att prova när det är egenodlat.
[Foto: Hemmakatten]
© COPYRIGHT 2014 Hemmakatten
Om du vill låna mina bilder, glöm inte att fråga först och länka till Hemmakatten!
Om du vill låna mina bilder, glöm inte att fråga först och länka till Hemmakatten!
Kommentarer
Trackback