Fredagsfavoriter

Inredning: Om julklappssäcken fyllls med paket från Svenskt Tenn blir nog de flesta inredningsintresserade glada. Klassiska och vackra ting som pryder sin plats i hemmet.
 
Mat: Ett nytt tillskott på julbordet kanske kan bli den här saffranslaxen med granatäpple som serveras med myntacouscous. Tycker det låter gott och ett lättare alternativ till all fet julmat. Eller så blir det perfekt som juldagsmiddag då man kan behöva hämta sig från julbordet med en smalare fiskmåltid. Recept finns hos Elle Mat & Vin.
 
Mode: Festfin inför helgerna. Bara för att det är jul så behöver man ju inte ha rött. Svart, grått, silver fungerar alldeles utmärkt som i den här fina sammetstoppen med axelband och blazern från Zara.
 
Inredning: Fin dukning hör till varje god middag, inte bara under helg. En enkel grankvist och en söt silverstjärna kommer man långt med. Detta förslag kommer från danska TineK.
 
Musik: Michael Bublé gör en stämningsfull variant av It´s beginning to look a lot like Christmas. Med den här på hög volym samtidigt som glöggen inmundigas blir det definitivt julstämning!
 
© COPYRIGHT 2014 Hemmakatten

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0