Tunnbrödstilltugg

[Foto: Hemmakatten]
 
Ett som är säkert med att besöka Käringön är att det bjuds på god mat. Nytt för i år var ett tilltugg med tunnbröd. Smala remsor av tunnbröd penslas med olivolja och sedan får lite flingsalt på sig. In i ugnen några minuter tills de har blivit hårda och sedan garnera med små fina klickar av löjrom/stenbitsrom, creme fraiche och gräslök.
 
[Foto: Hemmakatten]
 
© COPYRIGHT 2014 Hemmakatten
Om du vill låna mina bilder, glöm inte att fråga först och länka till Hemmakatten!
 

Kommentarer
Postat av: Inger

Vad gott det ser ut. Måste prova.

2014-08-07 @ 08:22:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0