Egenodlad middag

[Foto: Hemmakatten]
 
Det mesta på tallriken till dagens middag kom från det egna grönsakslandet. Fattades bara att man hade fångat fisken själv. Som mannen sade; dags att fiska makrill så är även den fixad på egen hand. Det är oerhört gott med primörer. Jag ugnsbakade färskpotatisen, rödbetorna och morötterna med olivolja, flingsalt samt egen timjan och dill som fick gotta till sig på en plåt i 25 minuter i 220 grader. Laxbitarna fick stå inne samtidigt (frysta från början, annars behövs inte så lång tid). Gjorde en sås till på 250 gram fetaost och 1 dl gräddfil. Middagen var god, men allra godast är själva känslan av att ha odlat det själv.
 
[Foto: Hemmakatten]
 
© COPYRIGHT 2014 Hemmakatten
Om du vill låna mina bilder, glöm inte att fråga först och länka till Hemmakatten!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0