Varvet

Göteborgsvarvet

[Foto: Hemmakatten]

Så har då årets upplaga av Göteborgsvarvet återigen gått av stapeln och vilken folkfest det är. Göteborgarna går man ur huse för att följa de tappra löparna och klappar och hejar fram vänner och familj. Alexandra Zazzi, Robinsson-vinnaren ni vet, joggade samtidigt som hon delade ut pamfletter för Stadsmissionens räkning, och jag såg flera som sprang för Barncancerfondens räkning. En eloge till alla dem. Det var riktigt mysigt att följa spåret i Slottsskogen och se hur alla kämpar sig framåt. Envetet, metodiskt, steg för steg.

Efter några timmar blev till och med vi lite trötta i benen av gå runt. Kostar på att se andra svettas. ;) Vi avslutade därför dagen med en trevlig fika på Linnégatan och fiket Kaffe Moster där vi njöt av seneftermiddagens sista solstrålar. En mycket härlig dag och grattis till alla som orkade sig runt de 2,1 milen. Måste kännas långt kvar vid 2 km-skylten...



[Foto: Hemmakatten]

© COPYRIGHT 2011 Hemmakatten
Om du vill låna mina bilder, glöm inte att fråga först och länka till Hemmakatten!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Tusen tack! Nu finns bilderna på bloggen +länk till dig. Bilderna var bara så underbara!!! Måste köpa ett turkost fat snarast!

2011-05-22 @ 10:19:03
URL: http://passionforpoison.blogg.se/
Postat av: cicci

javisst är det en folkfest! Härligt!

2011-05-22 @ 12:13:54
URL: http://cicci79.blogg.se/
Postat av: Karin

sådana lopp sprider verkligen glädje!

2011-05-22 @ 13:09:49
URL: http://minegeninspiration.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0