Twilight

Twilight med Kirsten Stewart & Robert Pattinson
[Foto: IMDB.com]

Ikväll tänker jag bli en del av den vampyrvåg som har svept över jordklotet ett bra tag. SVT1 visar nämligen första filmen i Twilight-serien. Det har ju nästan bildats en kult kring huvudrollsinnehavarna Kristen Stewart och Robert Pattinson. Jag är väldigt nyfiken på att se ”what the fuss is all about...”. Jag har inte varit lockad att se dessa filmer, och ändå kan jag tycka att fantasyromantik är rätt trevligt. Det måste vara att jag börjar bli gammal, nej vad säger jag, att skådespelartalangerna blir allt yngre, men jag har aldrig känt att Pattinson riktar sig till min målgrupp; kvinnor i sina bästa år som har rätt höga krav på det motsatta könet...

Men nu var det inte mig det skulle handla om utan Twilight! Stewart spelar 17-åriga Bella Swan som precis är nyinflyttad i en liten stad i Washington. Där möter hon Edward Cullen [Pattinson], som inte bara är skolans introverta snygging utan också blodtörstig vampyr. Bella förstår snabbt att Edward inte är som alla andra, men känslorna går inte att stoppa. Hon vet att hon inte borde, men hungern efter kärlek övervinner både förnuft och motstridiga känslor. Hur ska det gå? Ska hon ge sig hän, även om det innebär att gå över till andra sidan? Och ska Edward tillåta att någon känner till hans hemlighet? Det blir riktigt farligt för Bella.

Jag tycker i alla fall att det ska bli väldigt kul att se Twilight och försöka förstå hypen som har blivit kring dessa vampyr/kärleks-filmer. Jag bänkar mig kl 21.00 med ett blodrött vin…

Vampyrvåg inom filmvärlden
[Foto: IMDB.com]

© COPYRIGHT 2011 Hemmakatten

Kommentarer
Postat av: Designtjejen/Emmelie

Åhhhhh det visste jag inte att dom skulle göra!! Jag har ju inte sett den!

Tack för toppentips.. men attan jag ville ju se Bonde med.. haha

Kramar

2011-05-06 @ 21:02:02
URL: http://designtjejen.blogg.se/
Postat av: M E R E I

- Trevlig helg :)!

2011-05-06 @ 21:50:58
URL: http://dajeroma.blogg.se/
Postat av: Hemmakatten

Jag har fått en fråga ang Bloglovin, att det inte skulle fungera att prenumerera på Hemmakatten. Jag har nu gått in och testat att prenumerera på Hemmakattens inlägg via Bloglovin och det fungerar.



Testa igen att klicka på den lilla symbolen med litet kors "Följ bloggen" nästan högst upp i högermenyn på Hemmakatten. Välj sedan att följa/prenumerera. Logga in på bloglovin (eller skapa nytt konto om du inte har).



Hoppas det fungerar för dig! Och tack Mira för att du gillar min blogg! :)

2011-05-07 @ 12:38:04
URL: http://hemmakatten.blogg.se/
Postat av: Anonym

va tyckte du om filmen då? :)

2011-05-07 @ 20:47:16
URL: http://tveo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0