IKEA & Maxispan


[Foto: Hemmakatten]

Gårdagen bara försvann. Ett antal timmar i butiker för att spana in inredning men också för att handla mat. Vi landade i det stora varuhuset och jag gillar verkligen att gå runt och fyllas av inspiration. Inte för att det nödvändigtvis måste köpas prylar varje gång utan mer för att få tips och idéer på arrangemang och färgkombinationer. En kort fika för att samla nya krafter innan det bar av till slutmålet; matbutiken.

Att handla mat på Maxi en fredagkväll är inte att rekommendera. Eller i och för sig, det beror på syftet med besöket. Om du har bråttom och snabbt vill ta dig fram är uppdraget dömt att misslyckas då draget vid mejeridisken är i klass med bardisken vid midnatt. Om du däremot vill titta på mer än matvaror är det helt rätt tillfälle. En hel del ögongodis, i rätt ålder som gärna hade fått bära matkassen hem. Om nu syftet hade varit det. Nu var det inte det för min del men jag kan inte låta bli att observera. Och dela med mig av min analys till er som är intresserade av nya jaktmarker ;). Jag fick i alla fall med mig den mat jag hade planerat, och det resulterade i en god middag med en grym pepparsås som måltidens höjdpunkt.




[Foto: Hemmakatten]

© COPYRIGHT 2011 Hemmakatten
Om du vill låna mina bilder, glöm inte att fråga först och länka till Hemmakatten!


Kommentarer
Postat av: Emil

Hej!



Jag har snickrat ihop en liten kattwidget som ett hobbyprojekt så man kan lägga upp på sin blogg och så blir det en ny kattbild varje dag. Just nu fungerar den bara på blogg.se, blogger.com och wordpress.org men om det finns intresse kommer jag nog fixa till fler bloggverktyg. Jag har även skrivit ihop en liten guide om hur man lägger in den som man hittar här http://bloggwidgets.com/dagens-katt/



Det kan tex se ut såhär http://bilderpakatter.blogg.se/ eller http://bilder-pa-katter.blogspot.com/



Det vore jättekul om ni ville tipsa era besökare om den :)



Tack på förhand!

Emil

2011-03-19 @ 16:25:12
URL: http://bloggwidgets.com/dagens-katt
Postat av: Barnens Hjältar

Åh jag gillar tapeten på bilden längst ner till vänster, är det tyg eller tapet..vet du det?

2011-03-19 @ 18:21:06
URL: http://barnenshjaltar.blogg.se/
Postat av: Heart & Home

Så sant. Ibland är det roligt att bara gå runt och få en massa inspiration utan att spendera.



Visst kan man hitta en massa fint att titta på i matbutiken! ;)

2011-03-20 @ 11:48:12
URL: http://heartandhome.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0