Glädje

Hemmakatten är veckans inredningsblogg på blogg.se
[Foto: Skärmdump från blogg.se]

Glädje kan bäst beskriva känslan inom mig när jag fick frågan om att vara veckans inredningsblogg på blogg.se. Hedrande och roligt! Jag passar på att hälsa både nya och gamla läsare välkomna till Hemmakatten! Här skriver jag mest om inredning, allt ifrån inspiration som jag hämtar i butiker, magasin eller webbshopar till inslag från mitt hem. Dagens stilleben är något som förekommer ofta här på Hemmakatten. Jag skriver även en hel del om film som är ett annat stort intresse. Bokrecensioner, mode och matrecept får också utrymme emellanåt. Och så en hel del bilder på mina fikastunder. Små företeelser som sätter guldkant på vardagen helt enkelt. Namnet Hemmakatten kommer av att jag gillar att vara hemma och skrota, pyssla, mysa - ja du vet, ta det lugnt och njuta av hemmet.


[Foto: Hemmakatten]

När det gäller inredning tycker jag om att göra olika stilleben i hemmet, dvs att gruppera blommor, ljusstakar, vaser och liknande till en vacker konstellation. Att plocka fram gamla trotjänare ur skåpens gömmor och kombinera på nya sätt är bland det bästa jag vet. Allt som oftast hittar jag nya inredningsdetaljer från mina favoritbutiker. Ljusstakar, brickor och blomster har då en förmåga att bara följa med hem på något sätt. Vet inte riktigt hur det sker... Nu börjar det dock bli väldigt fullt i mina skåp. Minst sagt. Tur att brorsan lånar ut sitt förråd. Och mamma. Och... Ja du förstår läget. :)

Ljusbricka i fattigmanssilver
Tulpaner finns ofta hos Hemmakatten
[Foto: Hemmakatten]

Bjuder på några stilleben som jag har gjort tidigare för att du ska få en uppfattning om vilken stil jag gillar. Hoppas att något faller dig i smaken. På återseende!


[Foto: Hemmakatten]

© COPYRIGHT 2011 Hemmakatten
Om du vill låna mina bilder, glöm inte att fråga först och länka till Hemmakatten!

Kommentarer
Postat av: Heart & Home

Jättefina!

2011-03-08 @ 00:01:52
URL: http://heartandhome.blogg.se/
Postat av: Anonym

- gud vad kuL! stort grattis!

2011-03-08 @ 00:48:48
URL: http://dajeroma.blogg.se/
Postat av: Cissi

Vad kul!

Din blogg är så mysig så förstår att den hamnade på första sidan :)



Kram

2011-03-08 @ 10:39:21
URL: http://cissileandersson.blogg.se/
Postat av: Inger

Grattis till utmärkelsen. Du är verkligen värd den. Ha det bra.

Inger

2011-03-08 @ 19:24:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0