Haga julmarknad



[Foto: Hemmakatten]

I helgen är sista chansen att besöka Haga Julmarknad. Jag och en kompis var där förra söndagen och det är precis lika mysigt som det låter. Blomsterförsäljning av amaryllis och hyacinter till bra priser. Stora lussekatter, pepparkakor, choklad och brända mandlar sprider väldoft. Allsköns julpynt i form av tomtar, julkort, smycken och träfigurer lockar ögat. Och mycket mer! Att bara strosa omkring och titta på kommersen är ett nöje i sig. Och ta en värmande fika som paus. Vi hamnade på Café Jacob vilket har en ombonad, varm inredning. Perfekt ställe för trevligt samtal och stärkande te/kaffe.


[Foto: Hemmakatten]

Får se om det blir en sista tur under helgen. En hel del annat står på programmet så det är möjligt att det inte hinns med, men vill i alla fall tipsa dig som kan. Haga Julmarknad är en trevlig aktivitet, då kvarteret i sig är väldigt stämningsfullt. Lördag 10-16, söndag 11-16. En butik som jag kan rekommendera är Market 29 samt Rum för inspiration. Bilder från den senare ser du nedan. Trevlig helg!



[Foto: Hemmakatten]

© COPYRIGHT 2011 Hemmakatten
Om du vill låna mina bilder, glöm inte att fråga först och länka till Hemmakatten!

Kommentarer
Postat av: Barnens Hjältar

Jag skall försöka ta mig dit idag! Ha en fin lördag!

2011-12-17 @ 10:20:30
URL: http://barnenshjaltar.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag blev inspirerad av ditt blogginlägg. Kanske en tur till Haga Julmarknad i morgon söndag då vi skall in och kolla på julfilmen vid Göteplatsen. Ha en trevlig helg.

2011-12-17 @ 17:43:47
Postat av: Barnens Hjältar

Tack! Ja det var mycket folk både i Haga och i centrala stan idag. Julhandeln är i full gång. Sov gott!

2011-12-18 @ 00:45:28
URL: http://barnenshjaltar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0