Advent



[Foto: Hemmakatten]

Fjärde advent och mindre än en vecka till julafton. Expressfart mot högtiden. En aning overkligt att det har gått så snabbt. Frukosten är avklarad och det är dags att sätta fart. Söndagen brukar vara vilodagen men idag måste jag vara alert. Förbereder en presentation till imorgon och önskar att jag hade mer tid. Och mer sömn i kroppen för att vara riktigt på hugget. Hoppas att nervositeten inför morgondagen omvandlas till koncentration och energi på ett positivt sätt. Annars får jag väl ta en kort joggingrunda för att verkligen tagga till. Pendlar mellan att önska att det bara var gjort till att någonstans se fram emot att ändå spänna bågen en aning igen. (Men mest av allt att det är klart och alla är nöjda). Håll tummarna för mig imorgon - det kommer jag att behöva!

Ikväll väntar konsert med Bo Kaspers orkester. Såg dem i augusti senast och gillar verkligen deras musik. De har ett pärlband av hits att bjuda på. Ska bli spännande att höra vad det blir för musikaliskt stuk den här gången, mer jultema kan jag tänka mig.

Ha en fin fjärde advent!



[Foto: Hemmakatten]

© COPYRIGHT 2011 Hemmakatten
Om du vill låna mina bilder, glöm inte att fråga först och länka till Hemmakatten!

Kommentarer
Postat av: Helena

Så stämningsfulla bilder! Önskar dig en fin fjärde advent och mycket energi från konserten ikväll. Jag håller tummarna för dig imorgon!:)

2011-12-18 @ 16:13:18
URL: http://baklust.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0