Girl next door

Reese Witherspoon - California Denim
Höstmode från Lindex
[Foto: Skärmdumpar från Lindex.se]

Vilket genidrag av Lindex att anlita America´s girl next door för sin höstkampanj. Reese Witherspoon är naturligt fräsch och vacker med en befriande glimt i ögonen. Ett naturbarn med sydstatsdialekt. Och så är hon en rasande duktig skådespelerska. Gillade hennes prestation i filmen Walk the line väldigt mycket, och absolut välförtjänt fick hon en Oscar för rollen.

Bilderna i höstens reklamkampanj lockar till inköp. Mjukt denim kombinerat med stickat, snygga blusar, detaljer i skinn (skärp, väskor) och mysiga halsdukar appelerar till min modesmak. Det är jeans i fokus och det är inte för inte som kampanjen heter California Denim. Reese bär upp plaggen på bästa sätt och jag känner mig inspirerad! Vad tycker du om kampanjen?


Reese Witherspoon i Lindex höstmode
[Foto: Skärmdumpar från Lindex.se]

© COPYRIGHT 2011 Hemmakatten

Kommentarer
Postat av: Helena

tack :) ja, jag älskar Mairo. Samlar på Mateusporslinet som man kan köpa där. vet du vilket jag menar? Så himla fint :). lägger till dig på bloglovin så jag inte missar några inlägg. Kram

2011-08-25 @ 10:14:50
URL: http://helenaskvarter.blogg.se/
Postat av: Emelie

Oj Reese för Lindex! Ja verkligen ett genidrag, samtidigt hoppas man ju att dom inte förlorar för mycket av just känslan av girl next door, Lindex klädbutiken för alla dom "vanliga" svenska kvinnorna...



//Emelie

2011-08-25 @ 13:29:42
URL: http://www.svenskablomsterbloggar.se
Postat av: Bra att veta om läsplattor

Ja, det var faktiskt väldigt smart. Kan tänka mig att de kommer dra in ganska mycket på grund av detta. Kudos till Lindex!

2011-08-25 @ 14:52:50
URL: http://www.lasplatta.se/
Postat av: Cissi

Hon är så SÖT!

2011-08-25 @ 17:10:31
URL: http://cissileandersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0