Triss i sevärda filmer

George Clooney i Michael Clayton
[Foto: IMDb.com]

Filmer som jag av någon anledning tycker är bra kan jag titta på nästan hur många gånger som helst. Den senaste tiden har jag sett om tre spännande filmer i thriller-genren och jag kan rekommendera alla; State of Play, Michael Clayton och The International

Mycket bra skådespelare, smarta intriger, spännande handling och intressanta miljöer. Här finns allt från attentat i europeiska huvudstäder, en advokats strid för det rätta i gråzonen mellan moral och juridiska lagar, till kamp mot klockan på en tidningredaktion. Alla tre filmer förtjänar den största uppmärksamhet.

State of Play med Russel Crowe & Ben Affleck
[Foto: IMDb.com]

State of Play - journalisten Cal MCaffrey [Russel Crowe] följer upp en ung kvinnas dödsfall som leder rakt in i den politiska eliten i Washington. Där finns också McCaffreys gamle vän vars heder ska räddas samt ett korrumperat miljardföretag som har allt att vinna på att tysta ner historien.
Läs recension här!

Michael Clayton  med George Clooney
[Foto: IMDb.com]

Michael Clayton - advokaten Clayton [George Clooney] är den som städar upp efter andra. Han tar hand om advokatfirmans mindre angenäma problem och klienternas sjaskiga dilemman. När en av firmas trotjänare får ett sammanbrott och helt plötsligt byter sida ska Clayton bringa reda i kaoset som uppstår. Med livet som insats. Läs recension här!

The International med Naomi Watts och Clive Owen
[Foto: IMDb.com]

The International - Interpolagenten Salinger [Clive Owen] kommer en utbredd konspiration på spåren. En internationell bank som gör vad som helst för pengar, och vad som helst för att röja undan de som försöker stoppa deras affärer. Salingers jakt på gåtans lösning är mycket spännande. Läs recension här!

© COPYRIGHT 2011 Hemmakatten

Kommentarer
Postat av: Cissi

Mmmmm....bara George Clooney är med så spelar det inte så stor roll om filmen är bra eller ej ;)

Ögongodis!

2011-04-14 @ 12:13:12
URL: http://cissileandersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0