Gott till kaffet

Att runda av en måltid med något sött brukar oftast fungera riktigt bra. Eller det kan vara gott med något litet till nygbryggt kaffe eller te. Hög kakaohalt i chokladen, 70% eller över, sägs också vara bra för matsmältningen. Framför allt behövs det bara en liten bit då smaken i dessa fall är väldigt intensiv. Jag föredrar i och för sig lättare varianter, men det är bra att ha hemma när sötsuget blir övermäktigt eller om det kommer gäster.

I Götheborgs Te- och Kaffehandel har jag hittat en underbart god tryffel från La Praline, italienska småkakor med chokladsmak samt Valrhona-praliner i lagom mumsbitsstorlek. De mindre chokladkakorna från Green & Black´s organic finns i välsorterade matbutiker.

Green & Black´s organic chokladTryffel från La Praline Gothenburg
Italienska småkakorValrhona choklad
[Foto: Hemmakatten]

© COPYRIGHT 2010 Hemmakatten

Kommentarer
Postat av: annika

Du har en sak att hämta inne hos mig :)

Kram

2010-03-11 @ 22:40:24
URL: http://mindrom.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0