Middag

Saltskål från ParadisverkstadenSallad med kräftstjärtar & sötpotatis
God middag!Dressing är ett måste till sallad.
[Foto: Hemmakatten]

Härom eftermiddagen fick jag ett ryck och sorterade ut gamla tidningar, bland annat ett antal nummer av Femina. Men innan jag slängde dem kollade jag igenom matsidorna för att se om det fanns några goda recept att spara. Det gjorde det! Av bara farten, när lusten och energin var hög, fortsatte jag och köpte in ingredienserna som behövdes och lagade ihop den rätt som jag för stunden tyckte lät godast.

Det blev en sallad med kräftstjärtar och ugnsbakad sötpotatis. En god kombination mellan det salta kalla och varma söta. Jag är salladsfrälst sedan länge, men det blir oftast en grekisk variant eller pastabas, därför var det roligt att prova något helt nytt. Middagsgästen som agerade försökskanin verkade nöjd. Kul!

Fick också tillfälle att använda min nya saltskål från Paradisverkstaden. Ett litet inköp jag inte kunde motstå när jag var i butiken Vy Form & Textil senast. Den rosa färgen är oemotståndlig. Den fungerar fint tillsammans med duken från Nyblom & Kollén och mitt vita fat från Cult design som var ett fynd från Blomsterhuset i Bollebygd. Jag gillar prylar som direkt faller mig i smaken i butik och som också vid hemkomst börjar användas omgående. Så är verkligen fallet med den lilla saltskålen och det stora fatet.

Fat från Cult design & skål från Paradisverkstaden
[Foto: Hemmakatten]

© COPYRIGHT 2010 Hemmakatten

Kommentarer
Postat av: Tinkerbell

Ser verkligen jättegott ut!!!

2010-08-06 @ 15:20:37
URL: http://[email protected]
Postat av: annika

Tackar så mycket för dem uppmuntrande orden.

Idag är det bättre, man behöver ofta sova bort sådant där :)

Kram till dig

2010-08-06 @ 17:01:34
URL: http://mindrom.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0