Mera ljus

Jag fortsätter mitt piffande av ljusstakar. Denna gång använder jag en vit höganäs-ljusstake som utgångspunkt i de första arrangemangen. Med små variationer i detaljerna förändras intrycket. Ljusstaken är fyndad på Pingstkyrkans second-hand.
 
Detaljer: Vitt hjärta med plast- och silverdetaljer från Lagerhaus. Plåthjärtan i vitt och zink från Balders hage. Vitt hjärta med Madonna-bild från Miljögården, butik Balders hage. Textilbandet God-Jul är från butiken Grandma´s.

Hjärta från Lagerhaus
Små hjärtan från Balders hage
Hjärta med Madonna från Balders Hage
Textilband från Grandma´s
[Foto: Hemmakatten]

I nästa kreationer har jag utgått från samma detaljer som ovan men ändrat ljusstakarna. Det är väldigt lätt att på så här vis få olika utseende på sina befintliga ljuslyktor. Allt efter säsong och smak.

På bilderna:
Rökfärgad glasburk fyndad second-hand från Röda-korset. Zinklykta Krasilnikoff från Blomsterhuset i Bollebygd. Därifrån kommer också de rutiga banden.

Zinklykta Krasilnikoff samt glasburk från Röda korset.
Zinklyktan - märke Krasilnikoff från Blomsterhuset i Bollebygd
Glasburk fyndad second-hand. Madonnamärke från Balders hage.
[Foto: Hemmakatten]


© COPYRIGHT 2009 Hemmakatten

Kommentarer
Postat av: Orsis

Se hur vackra tavlor och illustrationer växer fram på min blogg!! Kanske du gillar någon eller har tips och idéer om vad du tycker är snyggt och skulle passa in hemma hos dig :). Kram //Orsis

2009-12-15 @ 15:19:03
URL: http://pysselsyssel.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0